Ga naar de inhoud
IKK-support-Sabrina-Mulkens-Coach

Sabrina Mulkens

Ik ben Sabrina Mulkens. Ik woon in Bergen op Zoom met mijn man en 3 kinderen.

Na mijn opleiding HBO Pedagogiek heb ik bij verschillende kinderopvangorganisaties als pedagogisch medewerker, manager en coach gewerkt. Ik heb met veel plezier mogen groeien in mijn functie als manager en coach. Mijn kwaliteiten liggen naast het individuele coachen vooral op het gebied van het formuleren en concreet vertalen van beleid naar de werkvloer. Bij de coaching ga ik uit van de kwaliteiten van medewerkers en stimuleer hen hierin te verdiepen en te doen waar ze goed in zijn. Ik vind het belangrijk om medewerkers in hun kracht te zetten en hen te helpen in hun ontwikkeling als pedagogische professional.

Ik ben jarenlang als locatie- en regiomanager binnen de branche Kinderopvang werkzaam geweest. Ik heb alle soorten opvang aangestuurd; dagopvang (horizontaal/ verticaal) BSO, combi-opvang en peuteropvang. In de peuteropvang heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met verschillende VVE programma’s, (V)VE subsidies aanvragen bij gemeenten, kind-volgsystemen en de werkwijze en werkbelasting van medewerkers.

Ik wil mijn kennis en expertise graag inzetten om andere organisaties te ondersteunen in de doorvoering en uitvoering van beleidsmatige en pedagogische ontwikkelingen rondom de wet IKK en (V)VE. Ik ken de wet en regelgeving op mijn duimpje. Ik merk dat sommige organisaties gebukt gaan onder de regeldruk van nieuwe IKK wetgeving. Hier zie ik een kans om met mijn opgedane kennis en expertise organisaties te ontlasten. Ik ben in te huren als HBO pedagogisch (VE)coach, -beleidsmedewerker (een combinatie ervan) of interim manager.

Bekijk de andere IKK coaches.

Dorien Oosterwaal
Mieke Jonkman
Rhodé van den Berg
Judith Zirkzee
IKK-Support Latifa Harouch Coach
Latifa Harouch
Barbara Jonkman
Roja Karimi
Jolanda Brouwer-vd Bosch
Juliëtte Heesbeen
Marloes Mosterd